Betaalmethoden

1. iDEAL

iDEAL is de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?
•Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
•Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
•Betalen met iDEAL is bij CryoTechnics altijd volledig gratis.

 

2. Creditcard

Je kunt bij CryoTechnics betalen met creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards, via een SSL-beveiligde server. Zodra we je betaling ontvangen hebben, ontvang je van ons een bevestiging van betaling en nemen we binnen een werkdag contact op om een bezorg afspraak in te plannen. De gemiddelde levertijd is 2 tot 4 werkdagen. Indien u betaalt met creditcard, dan worden 1,8% transactiekosten in rekening gebracht. 

Waarom kiezen voor betalen per creditcard?
•Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

 

4. Bankoverschrijving

Bankoverschrijving houdt in dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van CryoTechnics overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

CryoTechnics
IBAN: NL19RABO 0154 1726 77
BIC: RABONL2U

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en nemen we binnen een werkdag contact op om een bezorgafspraak in te plannen. De gemiddelde levertijd is 2 tot 4 werkdagen.

Waarom zou ik kiezen voor vooruitbetaling?
•Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.

 

5. Achteraf Betalen met Afterpay

Eerst zien, dan betalen!

Met ‘achteraf betalen’ bestel je eerst het product en betaal je achteraf binnen 14 dagen. Het is de ideale betaaloplossing voor als je onderweg bent of als je geen reader of creditcard bij de hand hebt. Ben je niet bekend met onze webshop of wil je het product eerst zien, betaal dan achteraf met Billink. Eerst zien, dan betalen!

Hoe werkt achteraf betalen?
Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘afterpay, zal Afterpay jouw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval je wel bent toegelaten zal je bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. Je ontvangt namens de webwinkel het product en namens Afterpay een factuur per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

Wat is het voordeel van achteraf betalen?
Naast het voordeel dat je zelf bepaalt wanneer je betaalt, geeft het jou de garantie dat het juiste product daadwerkelijk wordt geleverd. Indien het product niet naar wens is, kan je het product zorgeloos terugsturen en hoef je niet te wachten totdat de webwinkel het geld weer naar jou retourneert.